Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 14%
  • Shpesh 14%
  • Asnjëherë 71%

Kryeqyteti gjallon jo vetëm shqip, por edhe në gjuhët europiane

Nga A2 CNN
13 Tetor 2023, 17:37 | Aktualitet

Ky është studimi i parë i plotë për peizazhin gjuhësor të Tiranës dhe shtron udhën për studimin e mëtejshëm të përdorimit të gjuhës në hapësirat publike në vendin tonë.

Ditari A2 CNN