Zbulo

A2 CNN në bashkëpunim me Investigative Network Albania, vjen me një cikël reportazhesh investigativë mbi sigurinë e produkteve ushqimore dhe farmaceutike, bujqësinë dhe subvencionet shtetërore si dhe tenderat publikë.