Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

Luhatja e kursit valutor, eksportuesit u ankuan tek autoritetet financiare vendase dhe ndërkombëtare

Nga A2 CNN
30 Gusht 2023, 14:07 | Aktualitet

Florian Zekja, anëtar i Pro Export Albania, ishte në një lidhje direkte me studion e “Ditarit”, në A2 CNN.

Dita jonë