Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 75%
  • Ndikimi i shoqërisë 13%

Mbrojtja e konsumatorit larg direktivave të BE? Hartohet strategjia e re për Shqipërinë

Nga A2 CNN
13 Tetor 2023, 16:10 | Aktualitet

Publikohet strategjia e re për mbrojtjen e konsumatorit dhe mbikëqyrjen e tregut, e cila ka në fokus përafrimin e legjislacionit shqiptar me atë të Bashkimit Europian. Por edhe ne këtë rast për ekspertët e tregut mbetet zbatimi gjerësisht i saj.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli