Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 13%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 33%

“Me këtë rritje të ekonomisë duam të paktën 20 vite për të dyfishuar të ardhurat”

Nga A2 CNN
13 Tetor 2023, 22:23 | Aktualitet

“Rritja shpreh një lloj optimizmi për ekonominë shqiptare në sytë e vendeve partnere, por ne nuk duhet të harrojmë se rritja 3,6 përqind është ende qesharake për një ekonomi në zhvillim siç është ekonomia shqiptare sepse me këto ritme rritjeje dhe me këtë bazë të ulët që ka GDP-ja shqiptare, ne duam të paktën 20 vite për të dyfishuar të ardhurat”. Kështu u shpreh në A2 Business eksperti Altin Hoti foli në A2 Business nga Aurora Sulçe teksa foli për situatën e ekonomisë shqiptare.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani