Në radhë për bukën me racion, edhe veriu i Gazës në vështirësi

Nga A2 CNN
14 Tetor 2023, 19:25 | Aktualitet

Edhe jugu i Gazës është në vështirësi. Veç elektricitetit, të ndërprerë prej ditësh tashmë, bashkë me ujin dhe naftën, e vetmja mundësi mbijetese për banorët vetë por edhe për ata që po vijnë nga veriu, është një copë bukë. Radhët para një furre buke janë të Gjata. Askush nuk ka pretendime, as fëmijët e as të moshuarit. Buka mjafton.

A2 CNN Livestream

A2 Business