Nga 2022 shqiptarët presin shëndet, punësim dhe zhvillim për vendin

Nga A2 CNN
31 Dhjetor 2021, 13:43 | Aktualitet

Pas një tjetër viti të vështirë pandemik, pritshmëritë e qytetarëve për vitin e ri kanë në fokus shëndetin. Mes shumë dëshirave, në urimet e tyre gjen vend edhe përmirësimi i jetës ekonomike në vend dhe me shumë punësim.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Debat nga Alba Alishani