Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 100%
  • Jo 0%
  • Nuk më intereson 0%

Nis nesër regjistrimi në Universitete: Procesi në dy raunde, Ekonomiku zgjidhet nga 43% e maturantëve

Nga A2 CNN
28 Gusht 2023, 12:21 | Aktualitet

Nis nesër regjistrimi në Universitetet Publike dhe private në vend. Dekani i fakultetit Ekonomik Dhori Kule ka dhënë detajet e para mbi këtë proces. Ornela Joti na i përcjell këto zhvillime në lidhje të drejtpërdrejtë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli