Një konferencë për gratë, nga gratë e shekullit XXI

Nga A2 CNN
24 Prill 2019, 12:22 | Aktualitet

Gazetarja Flora Nikolla, drejtoreshë e shoqatës Albanian Excellence si dhe organizatorja e konferencës “Vlerat e të qenit grua në shekullin XXI”, që ka mbledhur personalitete femërore të fushave të ndryshme, të ardhura nga të gjithë trevat shqiptare, por edhe nga Evropa dhe Shtetet e Bashkuara.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi