Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 56%
  • Jo 33%
  • Nuk e di 11%

Një vit e gjysmë luftë, intensifikohet përballja mes Rusisë dhe Ukrainës

Nga A2 CNN
31 Gusht 2023, 14:53 | Aktualitet

Producentja e lajmeve ndërkombëtare në A2 CNN, Rosalba Bejdo, ishte në “Ditar”

Ditari A2 CNN