Paketa antishpifje, Komisioni i Venecias “rrëzon” ligjin e shtypit

Nga A2 CNN
24 Qershor 2020, 08:49 | Aktualitet

Komisioni i Venecias shprehu opinionet e tij mbi emërimet në drejtësi dhe Antishpifjen. Duket sikur më të kënaqur me opinionet, kanë qënë Presidenca, ku edhe e kanë festuar opinionin e ekspertëve të Venecias. Avokati Ledio Braho ishte sot në “Dita jonë” për të analizuar disa nga elementët më të rëndësishëm të opinioneve dhe ndikimin që do të kenë në vazhdim.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu