Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 71%
  • Jo 24%
  • Nuk më intereson 6%

Përjetimet e dy luftërave, rrëfimi për A2 CNN i Eni Francis dhe mesazhi për paqe

Nga A2 CNN
14 Tetor 2023, 19:57 | Aktualitet

Përjetimet e dy luftërave, rrëfimi për A2 CNN i Eni Francis dhe mesazhi për paqe

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu