Arlind Isa

“Europa rezultoi një bllokadë për variantin Delta të koronavirusit, pandemia po përfundon dhe tashmë duhet të fokusohemi tek medikamentet”. “Les Echos”, revista më e vjetër ekonomike franceze, sjell nëpërmjet ekspertëve të OBSH-së, një ndër parashikimet më optimiste të dy viteve të fundit. Ky është një vështrim analitik mbi situatën në...

Janë grupet parlamentare tashmë në Kuvend që janë futur në një kaos për atë që kanë firmosur apo që duan të miratohet. Nga gjithë ky lëmsh të bie në sy ideja që të mos ketë më koalicione. E çuditshme duket kjo pasi shumica e atyre që e artikulojnë do të...