Elert Yzeiri

Dy medalje të artë në “Tokyo 2020”. Tre medalje të arta olimpike për Kosovën në harkun e 5 vjetëve të fundit. Xhudo është sporti më i suksesshëm për sportistët shqiptarë dhe kjo për meritë të trajnerit Driton Kuka, arkitektit të kampionëve. “Pas medaljes së parë të artë olimpike në Rio,...

Japonia bëri të pamundurën për të mos i humbur këto Lojëra Olimpike dhe me gjithë problematikat – të krijuara të gjitha prej COVID-19 – sot është gati të ndezë flakën Olimpike. Por në çfarë kushtesh do të zhvillohen këto Lojëra? Nëse për tifozët ka mjaftuar kufizimi për të mos i...