Entela Kaloti

Natën ndërmjet 23 dhe 24 shkurtit, Rusia hyri në Ukrainë nga Krimea, Bjellorusia, Deti Azov dhe republikat e pavarura dhe të vetëshpallura të Donbasit, të njohura nga presidenti rus Putin vetëm pak ditë më parë. Rusët kanë rivendosur mbrojtjen raketore të Ukrainës në pak orë, duke hasur deri tani pak...

Boshnjakët kishin një interes të madh për rezultatin e zgjedhjeve presidenciale të këtij viti në SHBA. Në ditët pas 3 nëntorit, mesazhe urimi për Presidentin e zgjedhur Joe Biden u derdhën nga Ballkani. Në Sarajevë, flamuri boshnjak dhe ai amerikan u projektuan në fasadën e Bibliotekës Kombëtare të qytetit me...