Esma Allmuca

Turizmi luksoz që ofron Dubai dhe Abu Dhabi, tërheqin me mijëra vizitorë çdo vit në Emiratet e Bashkuara Arabe, por përveç këtyre dy vendeve, njerëzit nuk e njohin thuajse fare pjesën tjetër të Emirateve. Në kufi me Omanin dhe Arabinë Saudite, në skajin lindor të Gadishullit Arabik, Emiratet e Bashkuara...