Gentian Dervishi

Nuk kanë mjaftuar sherret që nga dita e djeshme pas Këshillit Kombëtar dhe vendimeve të tij, por pasdite vonë deklaratat nga të dyja grupimet tashmë brenda PD-së zyrtare kanë vijuar edhe pasditen e vonë. Një deklaratë me emrin e grupit parlamentar të PD qarkulloi dhe thoshte se duhen respektuar  vendimet...

Një pjesë e mirë e hoteleve në vijën bregdetare të Durrësit këtë vit pritet të kenë një sezon më të gjatë. Pavarësisht rritjes së çmimeve për paketat turistike, fluksi i rezervimeve dhe i kërkesave, kryesisht nga turistët e huaj dhe shqiptarët e diasporës, është më i lartë se e njëjta periudhë e vitit të kaluar.

Investimi i kryer së fundmi në rrugën që të çon drejt monumentit natyror, Syri i Kaltër pranë Sarandës, ka bërë që vizitorët të mos provojnë më ndjesi të kundërta. Siç ishin vështirësia dhe pluhuri i rrugës së pashtruar dhe nga ana tjetër mahnitja nga burimi unik natyror. Ndonëse sezoni veror...

Projekti i urës së re mbi lumin Drin i Zi në hyrje të qytetit të Kukësit si pjesë e rrugës së Kombit, ka ngritur shqetësimin e banorëve të Kukësit, shoqërisë civile, biznesit dhe madje edhe vetë bashkisë së qytetit. Projekti parashikon shmangien e hyrjes në Kukës nëpërmjet urës ekzistuese, dhe...

Vaksina, me doza shumë të vogla, erdhi më në fund në Shqipëri, por ajo që mbeti si refren ishte pyetja se nga erdhën këto doza. Kryeministri Edi Rama deklaroi se nuk mund ta bënte publike vendin e origjinës se nga na erdhën këto doza, por kuriozitetit të përgjithshëm ne i...