Oliverda Allmuca

Lufta në Ukrainë ka filluar të nxjerrë në dritë veç të tjerash, edhe shumë detaje nga politika e ndjekur ndër vite nga Kremlini, e etiketuar shpeshherë si një regjim hibrid, me njërën këmbë në demokraci dhe tjetrën në totalitarizëm. Javën e kaluar, brenda 48 orëve, dy oligarkë rusë u gjetën...