Projektbuxheti 2021, Aurora Sulçe sjell më shumë detaje

Nga A2 CNN
20 Tetor 2020, 14:37 | Aktualitet

Ministria e Financave ka publikuar projektbuxhetin për vitin e ardhshëm ku bie në sy një nivel rekord i shpenzimeve, veçanërisht për investimet publike. Diferenca shumë e lartë mes të ardhurave dhe shpenzimeve do të detyrojë qeverinë të marrë borxh për të paktën 870 milionë euro. Producentja ekzekutive e ekonomisë, Aurora Sulçe, sjell më shumë detaje.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani