Sondazh: A mendoni se është rritur roli i Shqipërisë në politikën ndërkombëtare?
  • Po 54%
  • Jo 46%

Pse po rritet çmimi i naftës dhe sa mund të shkojë?

Nga A2 CNN
23 Gusht 2023, 14:14 | Aktualitet

Angelo Haruni, producenti i ekonomisë foli për këtë çështje delikate në Ditarin e orës 13:00.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli