Pse qeveria vendosi të marrë nën menaxhimin 15 ujësjellës?

Nga A2 CNN
13 Maj 2022, 20:38 | Aktualitet

Për të folur për vendimin e qeverisë për të marrë në menaxhim 15 ujësjellës dhe si është situata në ndërmarrjet e tjera të ujësjellës-kanalizimeve, foli në Business News Klevis Jahaj, drejtor i agjencisë Kombëtare të Ujësjellës-Kanalizimeve dhe infrastrukturës së Mbetjeve.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu