Qeveria e re në Prishtinë, situata politike dhe shoqërore në Kosovë

Nga A2 CNN
23 Qershor 2020, 10:02 | Aktualitet

Shkarkimi i Vjosa Osmanit nga pozitat në LDK dhe dalja në opozitë e partisë që fitoi më shumë vota e bëjnë situatën politike dhe shoqërore në Kosovë mjaft të veçantë. Për të folur mbi sa po ndodh atje dhe mënyrat se si ngjarjet do të rrjedhin, në “Dita jonë ishte i ftuar pedagogu i filozofisë, Elvis Hoxha, një njohës mjaft i mirë i situatës në Kosovë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu