Qori: Reforma e Universitetit, pothuajse asgjë nuk ka ndryshuar

Nga A2 CNN
28 Mars 2019, 11:40 | Aktualitet

Pedagogu Arlind Qori, komenton në A2 situatën në Universitet, ku vala e protestës ka rënë por problematikat mbeten të mprehta, dhe mund të çojnë në një rifillim të protestave.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani