Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 13%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 33%

Raporti i OKB për Shqipërinë, ndonëse ekonomia po rritet, të ardhurat për frymë po mbetën në vend

Nga A2 CNN
14 Tetor 2023, 14:36 | Aktualitet

Rritja ekonomike e Shqipërisë në dekadën e fundit ka qenë e kënaqshme, por kjo nuk është shoqëruar me zgjerim të të ardhurave për frymë. Në këtë përfundim arrin Komisioni Ekonomik për Europën në Kombet e Bashkuara në një raport ku analizon se sa po përkthehet zgjerimi i Prodhimit të Brendshëm Bruto të vendit në mirëqenie për shqiptarët.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani