Sondazh: A keni pasur raste të abuzimit me të dhënat tuaja personale?
  • Asnjëherë 10%
  • Shpesh 60%
  • Nuk jam në dijeni 30%

Rekord pushuesish këtë verë, destinacionet turistike dhe çfarë sugjerojnë guidat

Nga A2 CNN
22 Gusht 2023, 15:09 | Aktualitet

Për këtë çështje foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN Ferlot Ozuni, operator turistik.

Debat - nga Alba Alishani