Sondazh: A keni pasur raste të abuzimit me të dhënat tuaja personale?
  • Asnjëherë 10%
  • Shpesh 60%
  • Nuk jam në dijeni 30%

Shpiragu dhe përfitimet nga shpimi, çfarë ndryshon nga Patos-Marinza?

Nga A2 CNN
24 Gusht 2023, 20:34 | Aktualitet

Në lidhje direkte me “Ditari”, Kolindo Vjerdha, analisti i politikave publike.

Debat - nga Alba Alishani