Sondazh: Ku do e kaloni natën e ndërrimit të viteve?
  • Famije 77%
  • Restorant/bare 7%
  • Jashtë vendit 16%

Si është Shqipëria mes Izraelit dhe Palestinës?

Nga A2 CNN
13 Tetor 2023, 22:28 | Aktualitet

I ftuar në “Intervistë” me Merita Halkajn, në A2 CNN, deputeti i Partisë Demokratike, Tritan Shehu tha se Shqipëria nuk duhet të jetë e dyzyar në raport me qëndrimin që do duhet të mbajë për luftën në Izrael. Ai tha se vendi ynë duhet të njësohet me SHBA.

Ditari A2 CNN