Shqiptarët në Siri, A2 publikon listën e personave në Al Hawl
EKSKLUZIVE/ Familjarët e fëmijëve dhe grave të Sirisë, në A2
EKSKLUZIVE | Gratë dhe fëmijët shqiptarë të ISIS, A2 në kampin Al Hawl