Special Reports

Histori komplekse, ngjarje të një rëndësie madhore, investigime, tema intriguese, çështje të ngushtshme, udhëtime të jashtëzakonshme dhe raporte të detajuara, janë pjesa më e veçantë dhe e rëndësishme e punës së stafit të A2 CNN