Speciale/ Përgjatë Drinit, aty ku mbetjet plastike infektojnë edhe gjallesat

Nga A2 CNN
15 Maj 2019, 00:06 | Aktualitet

Një reportazh special i A2 CNN përgjatë brigjeve të Drinit, lumit që kalon 5 shtete dhe një nga pasuritë natyrore më të çmuara në Ballkan. Por edhe një ekosistem i rrezikuar nga moskujdesja e njeriut. Çfarë po bëhet për të parandaluar një katastrofë natyrore?

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani