Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 0%
  • Shpesh 50%
  • Asnjëherë 50%

Tirana Open 2023, mbyllje spektakolare e edicionit të parë Beach Volley

Nga A2 CNN
29 Gusht 2023, 10:06 | Aktualitet

Volejbolli i rërës është një nder sportet e preferuara te shumëkujt qe preferon plazhin. Të luash beachvolley pranë detit është krejt normale dhe diçka që ta zë syri shpesh por të sjellësh plazhin në kryeqytetet dhe të zhvillosh një turne beachvolley me të gjitha standardet, këtë e ka bërë për here te pare drejtoresha e klubit shumësportesh Tirana, Deborah Keci.

Ditari A2 CNN