1 milion viktimat e Covid-19

Më tepër se 1 milion njerëz kanë vdekur në gjithë botën nga koronavirusi, ndërsa ritmi i vdekjeve është në rritje po ashtu sikundër shkalla e infektimit në shumë shtete. Vdekjet si pasojë e COVID-19 janë dyfishuar në vetëm 3 muaj, me SHBA, Brazilin dhe Indinë që kanë regjistruar shifra fatale.