1 mld nga donatorët, Xhepa: Borxhi do të pengojë marrjen e kredive

Qeveria nuk do të mund të përdorë të gjitha kreditë e përfituara nga Konferenca e Donatorëve për shkak të nivelit të lartë të borxhit publik. Eksperti për ekonominë, Selami Xhepa, deklaron se hapësirat janë të kufizuara dhe përthithja e plotë e huave do të rrezikonte ekonominë.