1 ndër 3 biznese të grave u frenuan nga tërmeti

Alma Lahe nga Austrian Development Agency Foundation, ishte e ftuar në Dita Jonë, ku tregoi rezultatet e një ankete, e cila mati ndikimin që tërmetet dhe pandemia kanë patur mbi bizneset e drejtuara nga gratë. Si u dëmtuan bizneset e zonjave sipërmarrëse nga këto fatkeqësi dhe ç’mund të bëhet për t’i ndihmuar ato?