1 në 10 ‘start up’ mbijeton, raporti mund të ngushtohet me ndihmën e eksperiencës së Diasporës

Publikuar më: 19/9/2022, ora 09:13

1 në 10 ‘start up’ mbijeton, raporti mund të ngushtohet me ndihmën e eksperiencës së Diasporës

Publikuar më: 19/9/2022, ora 09:13

Megjithëse janë bërë hapa para në drejtim të mbështetjes së ideve që mund të kthehen në biznes, në Shqipëri vetëm 1 në 10 ndërmarrje “Start-Up” arrin të mbijetojë dhe të jetë i qëndrueshëm në treg.

1 në 10 ‘start up’ mbijeton, raporti mund të ngushtohet me ndihmën e eksperiencës së Diasporës

Publikuar më: 19/9/2022, ora 09:13

Megjithëse janë bërë hapa para në drejtim të mbështetjes së ideve që mund të kthehen në biznes, në Shqipëri vetëm 1 në 10 ndërmarrje “Start-Up” arrin të mbijetojë dhe të jetë i qëndrueshëm në treg.