1 Qershori: Fëmijët më të çliruar nga pandemia, u mungojnë aktivitetet

Më të lumtur për heqjen e kufizimeve dhe të çliruar nga pandemia. Kështu i gjen ky 1 qershor fëmijët, të cilët ishin grupmosha të cilët e përjetuan më së shumti karantinën dhe masat e autoriteteve shëndetësore. Prindërit po ashtu thonë se në krahasim nga qershori i një viti më parë, fëmijët i kanë parë më në humor.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, asnjë humbje jete, 2 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, asnjë humbje jete, 2 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, asnjë humbje jete, 2 raste të reja në 24 orët e fundit