1 qershori, sfida e familjeve me fëmijë të spektrit autik

Historia e Edlirës dhe Lorenzos u tregua sot në “Dita jonë”, për të tërhequr vëmendjen te kjo kategori fëmijësh dhe vështirësitë me të cilat këto familje përballen.