1 vit pas heqjes së izolimit, ekonomia lulëzon në Wuhan, aty ku nisi pandemia

Wuhani, dikur i goditur rëndë nga Covid-19, është rikthyer në normalitet të plotë. Jeta urbane dhe ekonomia po lulëzojnë sërish, një vit pas heqjes së izolimit të fundit, më 8 prill të 2020-ës.