1-vjeçari me HIV, prindërit: Përgjegjës, sistemi shëndetësor. Drejtësia po mbyll çështjen

Publikuar më: 22/12/2022, ora 15:57

1-vjeçari me HIV, prindërit: Përgjegjës, sistemi shëndetësor. Drejtësia po mbyll çështjen

Publikuar më: 22/12/2022, ora 15:57

Fatkeqësia e tyre mban emrin HIV. Është ky virusi që ka infektuar djalin e tyre 1-vjeçar, edhe pse të dy prindërit janë negativë. Ata kanë vendosur të thyejnë heshtjen dhe të tregojnë historinë shokun psikologjik dhe kalvarin e vuajtjeve me djalin e infektuar. Por si mund të jetë infektuar fëmija? Prindërit dyshojnë për gabime nga ana e stafit mjekësor gjatë injeksioneve, manipulimeve të ndryshme mjekësore gjatë trajtimit deri te një ngatërrim i mundshëm i biberonëve me qumështin e gjirit që nënat jepnin për fëmijët e mitur që ndodhin të shtruar në reanimacion.

1-vjeçari me HIV, prindërit: Përgjegjës, sistemi shëndetësor. Drejtësia po mbyll çështjen

Publikuar më: 22/12/2022, ora 15:57

Fatkeqësia e tyre mban emrin HIV. Është ky virusi që ka infektuar djalin e tyre 1-vjeçar, edhe pse të dy prindërit janë negativë. Ata kanë vendosur të thyejnë heshtjen dhe të tregojnë historinë shokun psikologjik dhe kalvarin e vuajtjeve me djalin e infektuar. Por si mund të jetë infektuar fëmija? Prindërit dyshojnë për gabime nga ana e stafit mjekësor gjatë injeksioneve, manipulimeve të ndryshme mjekësore gjatë trajtimit deri te një ngatërrim i mundshëm i biberonëve me qumështin e gjirit që nënat jepnin për fëmijët e mitur që ndodhin të shtruar në reanimacion.