10 detyra për zgjedhje të lira, prezantohet plani për Qeverinë Tranzitore

10 detyra për sigurimin e zgjedhjeve të lira e të ndershme dhe ato sipas Lulzim Bashës nuk kanë nevojë për ndërhyrje të theksuar ligjore, por mund t’i kryejë vetëm një qeveri tranzitore pa Edi Ramën Kryeministër. Plani u prezantua nga Oerd Bylykbashi, bashkë hartues ndër vite i kodeve zgjedhore, dhe ish-bashkëkryetar i komisionit të posaçëm për reformën deri në djegien e mandateve të deputetëve.