10 ditë i zhdukur në bjeshkë, kërkime të shumta, por asnjë shenjë nga i riu

Publikuar më: 14/9/2022, ora 15:27

10 ditë i zhdukur në bjeshkë, kërkime të shumta, por asnjë shenjë nga i riu

Publikuar më: 14/9/2022, ora 15:27

Ende asnjë gjurmë e 27-vjeçarit Meledin Adili, i cili është raportuar I zhdukur mbrëmjen e 4 shtatorit, teksa ishte nisur për të mbledhur boronica në bjeshkë pranë fshatit Borje të komunës së Dragashit në Kukës. Për herë të fundit, 27-vjeçari është parë në afërsi të vendit të quajtur Zhilibeg dhe më pas për të nuk ka asnjë të dhënë mbi fatin e tij. Banorë të zonës tregojnë se edhe herë të tjera persona të ndryshëm kanë humbur në bjeshkët mbi fshatin Borje, por janë gjetur shpejt, ndërsa rasti i 27-vjeçarit, për të cilin edhe pas 10 ditë kërkimesh nuk ka asnjë shenjë, është i paprecedentë.

10 ditë i zhdukur në bjeshkë, kërkime të shumta, por asnjë shenjë nga i riu

Publikuar më: 14/9/2022, ora 15:27

Ende asnjë gjurmë e 27-vjeçarit Meledin Adili, i cili është raportuar I zhdukur mbrëmjen e 4 shtatorit, teksa ishte nisur për të mbledhur boronica në bjeshkë pranë fshatit Borje të komunës së Dragashit në Kukës. Për herë të fundit, 27-vjeçari është parë në afërsi të vendit të quajtur Zhilibeg dhe më pas për të nuk ka asnjë të dhënë mbi fatin e tij. Banorë të zonës tregojnë se edhe herë të tjera persona të ndryshëm kanë humbur në bjeshkët mbi fshatin Borje, por janë gjetur shpejt, ndërsa rasti i 27-vjeçarit, për të cilin edhe pas 10 ditë kërkimesh nuk ka asnjë shenjë, është i paprecedentë.