10 muaj pandemi/ Sa janë goditur linjat ajrore?

Publikuar më: 24/11/2020, ora 11:02

10 muaj pandemi/ Sa janë goditur linjat ajrore?

Publikuar më: 24/11/2020, ora 11:02

Gazetari i Ekonomisë Angelo Harunin ka folur këtë të martë në studion e A2 CNN për fatin e kompanive të fluturimit, në një kohë kur pandemia po mbush rreth 10 muaj nga shpallja e saj. Sa janë goditur linjat ajrore dhe a do mund ato t’i shpëtojnë një falimenti të mundshëm? Kompensimi i biletës ajrore që u blenë, por nuk u përdorën dot gjatë 2020. Ndërtimi i aeroportit të Vlorës dhe ristrukturimi i mundshëm i ekonomisë shqiptare.

10 muaj pandemi/ Sa janë goditur linjat ajrore?

Publikuar më: 24/11/2020, ora 11:02

Gazetari i Ekonomisë Angelo Harunin ka folur këtë të martë në studion e A2 CNN për fatin e kompanive të fluturimit, në një kohë kur pandemia po mbush rreth 10 muaj nga shpallja e saj. Sa janë goditur linjat ajrore dhe a do mund ato t’i shpëtojnë një falimenti të mundshëm? Kompensimi i biletës ajrore që u blenë, por nuk u përdorën dot gjatë 2020. Ndërtimi i aeroportit të Vlorës dhe ristrukturimi i mundshëm i ekonomisë shqiptare.