10 viktima nga përmbytjet në Europë, rrugët kthehen në lumenj në Bullgari, Turqi e Greqi

Publikuar më: 6/9/2023, ora 15:49

10 viktima nga përmbytjet në Europë, rrugët kthehen në lumenj në Bullgari, Turqi e Greqi

Publikuar më: 6/9/2023, ora 15:49

Të paktën 10 persona humbën jetën dhe shumë të tjerë janë zhdukur, si pasojë e përmbytjeve katastrofike që kanë përfshirë Bullgarinë, Turqinë dhe Greqinë. Rrugët u kthyen në lumenj pas reshjeve të dendura, me vërshimet ujit që përmbytën shtëpi e automjete.

10 viktima nga përmbytjet në Europë, rrugët kthehen në lumenj në Bullgari, Turqi e Greqi

Publikuar më: 6/9/2023, ora 15:49

Të paktën 10 persona humbën jetën dhe shumë të tjerë janë zhdukur, si pasojë e përmbytjeve katastrofike që kanë përfshirë Bullgarinë, Turqinë dhe Greqinë. Rrugët u kthyen në lumenj pas reshjeve të dendura, me vërshimet ujit që përmbytën shtëpi e automjete.