100 vite diplomaci, Roland Qafoku sjell 22 ambasadorët miq të Shqipërisë në një libër

Publikuar më: 20/7/2022, ora 19:15

100 vite diplomaci, Roland Qafoku sjell 22 ambasadorët miq të Shqipërisë në një libër

Publikuar më: 20/7/2022, ora 19:15

Ndonëse Shqipëria sot feston bisedimet me Bashkimin Europian, 100 vite më parë nisën marrëdhëniet diplomatike mes Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Shqipërisë. Dhe këtyre festimeve i shtohet edhe botimi i një libri ku përmes letrave, ditarëve por edhe dokumenteve historike rrëfehet një histori miqësie, një histori që vjen e rrëfyer nga gazetari Roland Qafoku.

100 vite diplomaci, Roland Qafoku sjell 22 ambasadorët miq të Shqipërisë në një libër

Publikuar më: 20/7/2022, ora 19:15

Ndonëse Shqipëria sot feston bisedimet me Bashkimin Europian, 100 vite më parë nisën marrëdhëniet diplomatike mes Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Shqipërisë. Dhe këtyre festimeve i shtohet edhe botimi i një libri ku përmes letrave, ditarëve por edhe dokumenteve historike rrëfehet një histori miqësie, një histori që vjen e rrëfyer nga gazetari Roland Qafoku.