100 vjet Shqipëri-Amerikë, Rama: Pa zërin e SHBA, Shqipëria mbase nuk do të ekzistonte

Publikuar më: 28/7/2022, ora 11:45

100 vjet Shqipëri-Amerikë, Rama: Pa zërin e SHBA, Shqipëria mbase nuk do të ekzistonte

Publikuar më: 28/7/2022, ora 11:45

Në 100-vjetorin e marrëdhënieve diplomatike Shqipëri – Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kryeministri Edi Rama u shpreh se pa Amerikën, vendi ynë sot nuk do të ishte as në NATO dhe as në Këshillin e Sigurimit.

100 vjet Shqipëri-Amerikë, Rama: Pa zërin e SHBA, Shqipëria mbase nuk do të ekzistonte

Publikuar më: 28/7/2022, ora 11:45

Në 100-vjetorin e marrëdhënieve diplomatike Shqipëri – Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kryeministri Edi Rama u shpreh se pa Amerikën, vendi ynë sot nuk do të ishte as në NATO dhe as në Këshillin e Sigurimit.