100 vjetori i pranimit të Shqipërisë në Ligën e Kombeve, historiani tregon pengesat dhe pretendimet

Publikuar më: 17/12/2020, ora 22:08

100 vjetori i pranimit të Shqipërisë në Ligën e Kombeve, historiani tregon pengesat dhe pretendimet

Publikuar më: 17/12/2020, ora 22:08

Njëqind vite me vonë profesori dhe historiani Romeo Gurakuqi tregon në studion e A2 CNN se si Shqipëria hyri dhe u pranua në Lidhjen e Kombeve, çfarë pengesash hasi për t’u pranuar? Cilat ishin shtetet të cilat nuk e donin Shqipërinë aty dhe me çfarë pretendimesh?.

100 vjetori i pranimit të Shqipërisë në Ligën e Kombeve, historiani tregon pengesat dhe pretendimet

Publikuar më: 17/12/2020, ora 22:08

Njëqind vite me vonë profesori dhe historiani Romeo Gurakuqi tregon në studion e A2 CNN se si Shqipëria hyri dhe u pranua në Lidhjen e Kombeve, çfarë pengesash hasi për t’u pranuar? Cilat ishin shtetet të cilat nuk e donin Shqipërinë aty dhe me çfarë pretendimesh?.