100-vjetori i Tiranës, pritja festive e bashkisë dhe organizimi mes polemikave

Nënkryetarja e Bashkisë së Tiranës, Anuela Ristani ishte e ftuar në A2, nga ku foli për festimet në 100 vjetorin e Tiranës.