101 vite Tirana kryeqytet, ekspozita që na rrëfen Tiranën, qytetin që nuk ekziston më

60 fotografi të vjetra të Tiranës ekspozohen në Kalanë e kryeqytetit. Shihet se shumë nga ndërtesat dhe lagjet e Tiranës nuk janë më njëlloj. Kryeqyteti ka ndryshuar. Shumë pak ka mbetur nga imazhi i atyre që këto fotografi i ruanin me fanatizëm.

  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Rama, zgjedhje populiste me zonjat në krye të listave
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Gratë kryesuese të listave, pjesë e "show"-t të Ramës
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Ditët në vazhdim do të analizojmë emrat e rinj
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Rama, Basha dhe Kryemadhi, liderë të konsumuar
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Aleanca për Ndryshim nuk paska shumë ndryshime
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Dervishi: PD po paguan faturën e lënies së mandateve