109-vjetori i Forcave të Armatosura, Peleshi uron me video historike

Përditësuar më: 4/12/2021, ora 15:38

109-vjetori i Forcave të Armatosura, Peleshi uron me video historike

Përditësuar më: 4/12/2021, ora 15:38

Edhe ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi uroi me një video në Facebook, 109-vjetorin e krijimit të Forcave të Armatosura. “Mirënjohje për të gjithë njerëzit që e krijuan dhe i dhanë jetë një force moderne. Sot përkrah NATO, aleancës më të madhe politike dhe ushtarake në bote”, shkruan Ministri Peleshi.

109-vjetori i Forcave të Armatosura, Peleshi uron me video historike

Përditësuar më: 4/12/2021, ora 15:38

Edhe ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi uroi me një video në Facebook, 109-vjetorin e krijimit të Forcave të Armatosura. “Mirënjohje për të gjithë njerëzit që e krijuan dhe i dhanë jetë një force moderne. Sot përkrah NATO, aleancës më të madhe politike dhe ushtarake në bote”, shkruan Ministri Peleshi.