11 Shtatori, 20 vite më pas. Edicion special i A2 CNN

Publikuar më: 11/9/2021, ora 18:16

11 Shtatori, 20 vite më pas. Edicion special i A2 CNN

Publikuar më: 11/9/2021, ora 18:16

20 vite nga sulmet terroriste të 11 shtatorit 2001, Amerika dhe e gjithë bota kujton tragjedinë që do të ndryshonte historinë përgjithmonë. Ndiqni edicionin special të A2 CNN kushtuar 11 Shtatorit.

11 Shtatori, 20 vite më pas. Edicion special i A2 CNN

Publikuar më: 11/9/2021, ora 18:16

20 vite nga sulmet terroriste të 11 shtatorit 2001, Amerika dhe e gjithë bota kujton tragjedinë që do të ndryshonte historinë përgjithmonë. Ndiqni edicionin special të A2 CNN kushtuar 11 Shtatorit.